Šport

Uzbudljive utrke na Boštu privukle trkače svih generacija u Baškim Oštarijama. Trčali smo i mi! | Karlobag.eu

Uzbudljive utrke na Boštu privukle trkače ...

Današnji Bošt u Baškim Oštarijama okupio je trkače svih uzrasta na raznim utrkama. Naš tim iz Karlobag.eu sudjelovao je na 7 km dugoj utrci Family time, a atmosfera je bila nevjerojatna s mnogo pozitivne energije i podrške među sudionicima.

Duatlon utrka u Topuskom 09. lipnja 2024. | Karlobag.eu

Duatlon utrka u Topuskom 09. lipnja 2024. | ...

Pridružite se 4. kolu rekreativne duatlon lige SMŽ koje će se održati u Topuskom. Natjecanje uključuje trčanje i vožnju bicikla po raznovrsnim terenima poput šljunka, šume i asfalta. Utrka počinje u 11:00 sati na Nikolinom brdu.

Premijer Plenković uručio domovnicu Billu Belichicku, najtrofejnijem treneru američkog nogometa | Karlobag.eu

Premijer Plenković uručio domovnicu Billu ...

Premijer Plenković uručio je domovnicu Billu Belichicku, najtrofejnijem treneru američkog nogometa, u povodu stjecanja hrvatskog državljanstva. Belichick je osvojio osam Super Bowla i ponosno nosi hrvatsku zastavu.

68. izdanje lipanjskog turnira u preponskom i dresurnom jahanju na zagrebačkom hipodromu | Karlobag.eu

68. izdanje lipanjskog turnira u preponskom i ...

Završava 68. lipanjski turnir u preponskom i dresurnom jahanju na zagrebačkom hipodromu, organiziran od strane Zagrebačkog konjičkog saveza. Turnir, koji se održava od 1955., okuplja najbolje jahače iz Europe.

Predsjednik Milanović odlikovao američkog trenera Billa Belichicka za promicanje ugleda Hrvatske | Karlobag.eu

Predsjednik Milanović odlikovao američkog ...

Predsjednik Zoran Milanović uručio je Red Danice hrvatske s likom Franje Bučara Billu Belichicku, najtrofejnijem treneru u povijesti američkog nogometa, za iznimne zasluge u promicanju ugleda Hrvatske. Belichick je u Hrvatsku došao kao gost trećeg Sunset Sports Media Festivala u Zadru.

Skyrunneri iz cijelog svijeta dolaze na Velebit: SKY BOŠT 2024 donosi kvalifikacijsku utrku za svjetsko prvenstvo | Karlobag.eu

Skyrunneri iz cijelog svijeta dolaze na ...

Ove godine, 8. lipnja, Karlobag će biti domaćin spektakularnog događaja SKY BOŠT 2024. Skyrunning utrka, duga 30 kilometara, privući će trkače iz cijelog svijeta, uključujući vrhunske sportaše iz Hrvatske i inozemstva.