Šport

Vlada nagrađuje hrvatske vaterpoliste za uspjehe u 2024. | Karlobag.eu

Vlada nagrađuje hrvatske vaterpoliste za ...

Vlada Republike Hrvatske je na svojoj posljednjoj sjednici donijela odluku o dodjeli državnih nagrada hrvatskoj vaterpolskoj reprezentaciji za izvanredne rezultate postignute na međunarodnim natjecanjima u 2024. godini, potvrđujući svoju podršku vrhunskom sportu.

Nova era ulaganja u lokalni sport i program

Nova era ulaganja u lokalni sport i program ...

Ministarstvo turizma i sporta objavilo je rekordna ulaganja za 2024. godinu, s ciljem poticanja lokalnog sporta i programa 'Hrvatska pliva'. Ove godine, fondovi su povećani na četiri milijuna eura, naglašavajući važnost sporta za zdravlje i razvoj mladih.

Malonogometni turnir: Obilježavanje 30 godina općine Karlobag (fotogalerija)

Malonogometni turnir: Obilježavanje 30 godina ...

Povodom tridesete obljetnice općine Karlobag, na igralištu Laktinac odigran je prijateljski malonogometni turnir. Dvije domaće momčadi, Karlobag i Lukovo Šugarje, odmjerile su snage u napetoj utakmici koja je završila slavljem Karlobaga.

Istražite Bura Gym: Pogledajte video i saznajte (malo) više o teretani u Karlobagu

Istražite Bura Gym: Pogledajte video i ...

Nedavno otvorena teretana Bura Gym u Karlobagu postala je tema razgovora. Pogledajte video s Đir TV-a na YouTubeu i saznajte više o pitanjima koja smo postavili vezana za ovu teretanu. Od radnog vremena do pogodnosti za lokalno stanovništvo, mnoga pitanja čekaju odgovor.

U čast VRO Oluja: Malonogometni turnir na Laktincu

U čast VRO Oluja: Malonogometni turnir na ...

U čast 28. obljetnice VRO Oluja, Laktinac postaje domaćin uzbudljivog malonogometnog turnira. Sa 8 ekipa podijeljenih u 2 skupine, očekuje nas prava sportska fešta!

BOŠT 2023 - Gorski Spektakl i Sportski Duh na Velebitu

BOŠT 2023 - Gorski Spektakl i Sportski Duh na ...

Baške Oštarije Trail – BOŠT 2023, jedinstvena utrka kroz neispitane ljepote Velebita, ponovno je oduševila ljubitelje trčanja, prirode i aktivnog života. Udruga Atletski klub Velebit priredila je nezaboravan doživljaj u subotu, 10. lipnja 2023.