Surađujte s nama - vaša su mišljenja temelj našeg rada

Karlobag.eu nije samo naš portal - to je i vaš. Pozivamo vas da nam pošaljete svoje prijedloge, ideje, mišljenja. Zajedno možemo napraviti promjene. Vaša anonimnost je zagarantirana prema 'Zakonu o medijima'.

Surađujte s nama - vaša su mišljenja temelj našeg rada
Photo by: Nick Morrison/ unsplash.com

Dragi čitatelji, bez vas, naš portal Karlobag.eu ne bi postojao. Naša je misija pružiti vam najnovije i najrelevantnije informacije iz Karlobaga i okolice. Ali naša misija se ne zaustavlja samo na informiranju - želimo da i vi budete aktivni sudionici u ovom procesu. Vaša participacija je od presudne važnosti za naš rad.

Vaše mišljenje, vaše priče, vaši prijedlozi, ideje, pitanja i mišljenja su nam dragocjeni. Svaka vaša sugestija nam pomaže da bolje razumijemo što vas zanima, što je važno za našu lokalnu zajednicu i kako možemo poboljšati naš rad.

Često se najbolje ideje rađaju upravo iz razgovora i diskusija sa zajednicom. Zato vas pozivamo da nam se javite s prijedlozima o temama koje smatrate važnima. Možda imate priču koju želite da podijelite? Možda želite da istražimo određenu temu koja je od interesa za lokalnu zajednicu? Možda imate prijedlog kako poboljšati kvalitetu života u Karlobagu i okolici? Javite nam! Vaše mišljenje je važno, a vaš glas može napraviti veliku razliku.

Vaš doprinos je dragocjen. Karlobag.eu nije samo naš portal - to je i vaš portal. Mi smo ovdje kako bismo slušali vaš glas, djelovali u skladu s vašim interesima i unaprijedili našu zajednicu. Zajedno možemo stvoriti bolji Karlobag, a naša stranica može postati mjesto na kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošlima i cijenjenima.

Anonimnost je zagarantirana - Zaštita izvora informacija

Photo by: Chandler Cruttenden/ unsplash.com
Prema "Zakonu o medijima" koji je stupio na snagu 01.01.2023., štitimo anonimnost naših izvora. Prema članku 30. ovog zakona, novinar nije dužan dati podatke o izvoru objavljene informacije ili informacije koje namjerava objaviti. To pravo se odnosi i na glavne urednike, urednike i autore objavljenih priloga. Zakon dozvoljava izuzetke u specifičnim okolnostima, no generalno se poštuje pravilo o zaštiti izvora informacija.

Vaša anonimnost je naš prioritet. Možete nam se obratiti s povjerenjem, znajući da vaša privatnost i anonimnost uvijek ostaju zaštićene. Bez obzira na to jeste li se obratili s konkretnim informacijama, sugestijama ili samo da biste izrazili svoje mišljenje, vaša prava će uvijek biti poštovana.

Uvijek smo otvoreni za vaše ideje, prijedloge i povratne informacije. Bez obzira na to jeste li se javili sa sugestijama, pitanjima ili kritikama, želimo čuti što imate za reći. Vjerujemo da svi zajedno možemo promijeniti općinu Karlobag na bolje, a portal Karlobag.eu postaje mjesto gdje će svaki čitatelj naći nešto korisno, zanimljivo i inspirativno.

Podsjećamo vas da je suradnja s nama otvorena za sve - ne morate biti profesionalni novinar ili pisac da biste se uključili. Sve što trebate je ideja, priča, prijedlog ili samo želja da sudjelujete.
Zajedno možemo napraviti razliku!
Vaša ideja, vaša priča, vaš prijedlog može potaknuti pozitivne promjene u našoj općini. Bez obzira na to jeste li rođeni Karlobažanin, doseljenik ili samo netko tko voli ovaj predivni kutak Hrvatske, vaš glas je važan i uvijek će biti cijenjen na našem portalu. 

Kontaktirajte nas na: karlobag@karlobag.eu

Pozivamo vas da se uključite i pomognete nam oblikovati svijetlu i transparentnu budućnost Karlobaga!

Kreirano: subota, 10. lipnja, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.