Surađujte s nama - vaša su mišljenja temelj našeg rada

Karlobag.eu nije samo naš portal - to je i vaš. Pozivamo vas da nam pošaljete svoje prijedloge, ideje, mišljenja. Zajedno možemo napraviti promjene. Vaša anonimnost je zagarantirana prema 'Zakonu o medijima'.

Surađujte s nama - vaša su mišljenja temelj našeg rada
Photo by: Nick Morrison/ unsplash.com

Dragi čitatelji, bez vas, naš portal Karlobag.eu ne bi postojao. Naša je misija pružiti vam najnovije i najrelevantnije informacije iz Karlobaga i okolice. Ali naša misija se ne zaustavlja samo na informiranju - želimo da i vi budete aktivni sudionici u ovom procesu. Vaša participacija je od presudne važnosti za naš rad.

Vaše mišljenje, vaše priče, vaši prijedlozi, ideje, pitanja i mišljenja su nam dragocjeni. Svaka vaša sugestija nam pomaže da bolje razumijemo što vas zanima, što je važno za našu lokalnu zajednicu i kako možemo poboljšati naš rad.

Često se najbolje ideje rađaju upravo iz razgovora i diskusija sa zajednicom. Zato vas pozivamo da nam se javite s prijedlozima o temama koje smatrate važnima. Možda imate priču koju želite da podijelite? Možda želite da istražimo određenu temu koja je od interesa za lokalnu zajednicu? Možda imate prijedlog kako poboljšati kvalitetu života u Karlobagu i okolici? Javite nam! Vaše mišljenje je važno, a vaš glas može napraviti veliku razliku.

Vaš doprinos je dragocjen. Karlobag.eu nije samo naš portal - to je i vaš portal. Mi smo ovdje kako bismo slušali vaš glas, djelovali u skladu s vašim interesima i unaprijedili našu zajednicu. Zajedno možemo stvoriti bolji Karlobag, a naša stranica može postati mjesto na kojem ćete se uvijek osjećati dobrodošlima i cijenjenima.

Anonimnost je zagarantirana - Zaštita izvora informacija

Photo by: Chandler Cruttenden/ unsplash.com
Prema "Zakonu o medijima" koji je stupio na snagu 01.01.2023., štitimo anonimnost naših izvora. Prema članku 30. ovog zakona, novinar nije dužan dati podatke o izvoru objavljene informacije ili informacije koje namjerava objaviti. To pravo se odnosi i na glavne urednike, urednike i autore objavljenih priloga. Zakon dozvoljava izuzetke u specifičnim okolnostima, no generalno se poštuje pravilo o zaštiti izvora informacija.

Vaša anonimnost je naš prioritet. Možete nam se obratiti s povjerenjem, znajući da vaša privatnost i anonimnost uvijek ostaju zaštićene. Bez obzira na to jeste li se obratili s konkretnim informacijama, sugestijama ili samo da biste izrazili svoje mišljenje, vaša prava će uvijek biti poštovana.

Uvijek smo otvoreni za vaše ideje, prijedloge i povratne informacije. Bez obzira na to jeste li se javili sa sugestijama, pitanjima ili kritikama, želimo čuti što imate za reći. Vjerujemo da svi zajedno možemo promijeniti općinu Karlobag na bolje, a portal Karlobag.eu postaje mjesto gdje će svaki čitatelj naći nešto korisno, zanimljivo i inspirativno.

Podsjećamo vas da je suradnja s nama otvorena za sve - ne morate biti profesionalni novinar ili pisac da biste se uključili. Sve što trebate je ideja, priča, prijedlog ili samo želja da sudjelujete.
Zajedno možemo napraviti razliku!
Vaša ideja, vaša priča, vaš prijedlog može potaknuti pozitivne promjene u našoj općini. Bez obzira na to jeste li rođeni Karlobažanin, doseljenik ili samo netko tko voli ovaj predivni kutak Hrvatske, vaš glas je važan i uvijek će biti cijenjen na našem portalu. 

Kontaktirajte nas na: karlobag@karlobag.eu

Pozivamo vas da se uključite i pomognete nam oblikovati svijetlu i transparentnu budućnost Karlobaga!

Kreirano: subota, 10. lipnja, 2023.

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.