Moda i ljepota

Održivi modni trendovi kako biti modno osviješten, a istovremeno zaštititi planet | Karlobag.eu

Održivi modni trendovi kako biti modno ...

Održiva moda postaje sve važnija u svijetu, a mi ćemo vam pokazati kako biti modno osviješten i istovremeno zaštititi planet. Saznajte sve o etičkoj proizvodnji, recikliranim materijalima, second-hand modi, minimalizmu u ormaru, održivim tekstilnim materijalima i odgovornoj potrošnji.

Savršeni everything shower: sve što trebate znati o ritualu za njegu tijela i uma | Karlobag.eu

Savršeni everything shower: sve što trebate ...

Upoznajte sve aspekte everything showera, rituala koji kombinira njegu kože, kose i uma. Otkrijte kako integrirati ovaj luksuzni ritual u svoju svakodnevnu rutinu za maksimalno opuštanje i obnovu energije.

Praktični vodič za oil pulling: drevna tehnika za zdravlje usne šupljine i opće dobrobiti | Karlobag.eu

Praktični vodič za oil pulling: drevna ...

Oil pulling, drevna tehnika ispiranja usta uljem, nudi brojne koristi za zdravlje usne šupljine i opće zdravlje. U ovom vodiču istražujemo povijest, znanstvene dokaze, te pružamo praktične savjete kako integrirati ovu metodu u svakodnevnu rutinu.

Hairtok: utjecaj i budućnost njege i stiliziranja kose na društvenim mrežama | Karlobag.eu

Hairtok: utjecaj i budućnost njege i ...

Hairtok je revolucionirao način na koji njegujemo i stiliziramo kosu. U članku istražujemo kako su trendovi i inovacije promijenili industriju ljepote te što nas očekuje u budućnosti.

Otkrivanje skrivenih sastojaka u tintama za tetoviranje: dubinska analiza i važnost regulacije | Karlobag.eu

Otkrivanje skrivenih sastojaka u tintama za ...

Istraživanje moje skupine otkrilo je da većina tinti za tetoviranje sadrži sastojke koji nisu navedeni na etiketi, uključujući one koji mogu izazvati alergijske reakcije. Analizirali smo sintetičke pigmente i boje te otkrili neprijavljene kemikalije poput PEG-a i propilen glikola. Ovaj rad baca svjetlo na potrebu za strožom regulativom i transparentnošću u industriji tetoviranja, te ističe važnost informiranja o potencijalnim rizicima.

Hijaluronska kiselina: stvarne sposobnosti hidratacije i kako odabrati najučinkovitiji proizvod | Karlobag.eu

Hijaluronska kiselina: stvarne sposobnosti ...

Istraživanje o hijaluronskoj kiselini razotkrilo je neka od prethodno prihvaćenih vjerovanja o njezinoj sposobnosti zadržavanja vode. Otkrivamo kako različite molekularne veličine utječu na učinkovitost i zašto proizvodi koji sadrže više veličina molekula mogu pružiti bolje rezultate za hidrataciju i regeneraciju kože.