Gospodarstvo

Vlada RH usvojila odluku o koncesiji za benzinske postaje na pomorskom dobru i uređenje kampova u cilju gospodarskog korištenja do 2025.

Vlada RH usvojila odluku o koncesiji za ...

Vlada Republike Hrvatske usvojila je dvije ključne odluke koje se odnose na davanje koncesija za benzinske postaje na pomorskom dobru i uređenje imovinsko-pravnih odnosa za kampove. Ove mjere usmjerene su na poboljšanje infrastrukture i poslovanja do kraja 2025. godine.

Novi udžbenik i priručnik "Moj novac, moj posao, moja budućnost" za financijsku pismenost u srednjim školama u Hrvatskoj

Novi udžbenik i priručnik "Moj novac, moj ...

Hrvatska udruga banaka i Europska investicijska banka predstavili su novi udžbenik za financijsku pismenost u srednjim školama. Projekt će obuhvatiti 500 nastavnika i 17.000 učenika diljem Hrvatske.

Hrvatska prva u EU s petom ratom NPOO-a vrijednom 822 milijuna eura, potvrdila Europska komisija

Hrvatska prva u EU s petom ratom NPOO-a ...

Hrvatska je postala prva država u EU koja je dobila zeleno svjetlo Europske komisije za petu ratu NPOO-a od 822 milijuna eura, potvrdivši uspjeh u provedbi svih 37 pokazatelja.

United Fiber započinje izgradnju zemaljskog kabela između Atene i Soluna povezujući Grčku s balkanskim i zapadnoeuropskim čvorištima | Karlobag.eu

United Fiber započinje izgradnju zemaljskog ...

United Grupa, vodeći pružatelj telekomunikacijskih usluga u jugoistočnoj Europi, najavljuje izgradnju zemaljskog kabela između Atene i Soluna. Projekt započinje u rujnu 2024. i završava do kraja 2025., povezujući Grčku s ključnim čvorištima u Balkanu i Zapadnoj Europi.

Chef Matija Pavlic pridružuje se Aminess timu u Njivicama, donoseći bogato iskustvo iz vrhunskih Michelin restorana | Karlobag.eu

Chef Matija Pavlic pridružuje se Aminess timu ...

Matija Pavlic, renomirani chef s iskustvom iz prestižnih Michelin restorana, pridružuje se Aminess Hotels & Resorts timu u Njivicama. Njegova stručnost dodatno će obogatiti kulinarsku ponudu 7 Seas Restaurant & Bar.

Hrvatski Telekom planira gašenje 3G mreže u Zagrebu, prelazak na 4G i 5G tehnologije ubrzava digitalnu transformaciju | Karlobag.eu

Hrvatski Telekom planira gašenje 3G mreže u ...

Hrvatski Telekom će od 8. do 12. srpnja 2024. ugasiti 3G mrežu u Zagrebu i okolici, potičući prelazak na energetski učinkovitije 4G i 5G tehnologije. Korisnici će biti informirani o postupku i dobiti podršku za prelazak na nove tehnologije.