Crna kronika

Upozorenje na financijske prijevare: kriminalci ciljani na klijente banaka putem lažnih e-poruka, SMS poruka i internetskih stranica

Upozorenje na financijske prijevare: ...

Hrvatska udruga banaka upozorava na aktivne kampanje kriminalaca koji ciljaju klijente banaka putem lažnih e-poruka, SMS poruka i internetskih stranica. Cilj je krađa financijskih podataka poput korisničkih imena, zaporki i CVC/CVV brojeva kartica. Građani se savjetuju da budu oprezni i informirani kako bi se zaštitili od ovih sofisticiranih prijevara.

U nacionalnom parku nepoznati počinitelj otuđio novac iz stražnjeg džepa hlača državljanima Portugala i Velike Britanije

U nacionalnom parku nepoznati počinitelj ...

Nepoznati počinitelj je 11. lipnja 2024. godine u nacionalnom parku ukrao novac i kreditne kartice iz stražnjeg džepa hlača portugalskog i britanskog državljanina. Policija traga za počiniteljima i upozorava na oprez.

Prometne nesreće tijekom vikenda na području Policijske uprave ličko-senjske: detaljan izvještaj o nesrećama u Perušiću, Brušanima i Vrhovinama | Karlobag.eu

Prometne nesreće tijekom vikenda na području ...

Na području Policijske uprave ličko-senjske tijekom proteklog vikenda zabilježeno je šest prometnih nesreća. U ovim nesrećama jedna osoba je smrtno stradala, dvije su teško ozlijeđene, a jedna osoba je lakše ozlijeđena.

Vozači pod utjecajem alkohola u Zagrebu i Krapini izazvali prometne nesreće i uhićeni zbog prekršaja | Karlobag.eu

Vozači pod utjecajem alkohola u Zagrebu i ...

Dva vozača s visokim koncentracijama alkohola u krvi prouzročili su prometne nesreće u Zagrebu i Krapini. Obojica su kažnjeni novčano i zabranom upravljanja motornim vozilima. Ovi incidenti naglašavaju problem alkoholiziranosti vozača na hrvatskim cestama.

Spriječeni pokušaji krijumčarenja više od 930 tisuća tableta na granici | Karlobag.eu

Spriječeni pokušaji krijumčarenja više od 930 ...

Carinski i policijski službenici spriječili su krijumčarenje 930.230 tableta na graničnim prijelazima Batina i Ilok. U dva zasebna slučaja, 31. svibnja i 2. lipnja 2024., zaplijenjene su tablete različitih vrsta, uključujući BELBIEN, RIVOTRIL i druge.

Građani pozvani predložiti lokacije za 24-satni nadzor alkoholiziranosti i droga u prometu | Karlobag.eu

Građani pozvani predložiti lokacije za ...

Policijska uprava ličko-senjska provest će 24-satni nadzor alkoholiziranosti i droga u prometu od 21. do 22. lipnja. Građani mogu predložiti lokacije za nadzor slanjem prijedloga na službenu email adresu do 11. lipnja 2024. Cilj je povećati sigurnost u prometu.