Crna kronika

Razotkrivanje mreže preprodaje droge u Zagrebu | Karlobag.eu

Razotkrivanje mreže preprodaje droge u ...

Zagrebačka policija uspješno je razotkrila operaciju preprodaje droge, uključujući kokain, amfetamin i konoplju. Dvojica muškaraca uhićena su nakon temeljite istrage, a zaplijenjene su velike količine droga.

Optužnica za primanje mita | Karlobag.eu

Optužnica za primanje mita | Karlobag.eu

USKOK je podigao optužnicu protiv dvoje hrvatskih državljana i jedne talijanske državljanke zbog sumnje na primanje i davanje mita. Osumnjičeni su uključeni u korupcijsku shemu koja uključuje razmjenu luksuznih dobara i usluga za povoljan ishod istrage.

Dva uspješna sprječavanja krijumčarenja na graničnom prijelazu Bajakovo | Karlobag.eu

Dva uspješna sprječavanja krijumčarenja na ...

Dva slučaja krijumčarenja na graničnom prijelazu Bajakovo uspješno su spriječena 16. veljače 2024. Carinski službenici oduzeli su 3640 cigareta, 10 kg sitno rezanog duhana i raznu komercijalnu robu, izričući kazne ukupne vrijednosti od 15.900 eura.

Prevare preko lažnih bankarskih službenika | Karlobag.eu

Prevare preko lažnih bankarskih službenika | ...

Incident u kojem je starija osoba prevarena od strane osobe koja se lažno predstavljala kao bankarski službenik dogodio se u Centru, u Ulici Izidora Kršnjavoga, između 19. i 21. veljače 2024. godine, prouzročivši znatnu materijalnu štetu.

Istraga o zloupotrebi položaja i falsifikaciji dokumenata | Karlobag.eu

Istraga o zloupotrebi položaja i ...

Istraga je pokrenuta protiv službenice suda u Zagrebu zbog sumnje u zloupotrebu položaja i falsifikaciju službenih dokumenata. Slučaj obuhvaća izradu lažnih rješenja o ovrhama i pozive za ročište, s ciljem nanošenja štete pojedincima.

Spriječena nezakonita prodaja alkohola na autocesti A1 | Karlobag.eu

Spriječena nezakonita prodaja alkohola na ...

Carinski službenici su na autocesti A1, kod odmorišta Dusina, tijekom operativne akcije LIJEVAK, zaustavili teretno vozilo s alkoholnim pićima bez obračunate trošarine. Pronađeno je 530 litara žestokog pića i 950 litara vina, što je dovelo do podnošenja kaznene prijave.