Karlobag: prenosimo iz drugih medija

(VIDEO) Otkrijte čari Parka prirode Velebit | Karlobag.eu

(VIDEO) Otkrijte čari Parka prirode Velebit | ...

Jučer je na YouTube kanalu predstavljen novi promotivni video Parka prirode Velebit, koji nas vodi na putovanje kroz divljinu, avanture i prirodne ljepote ovog jedinstvenog područja. Ovaj video nudi uvid u raznolikost biljnog i životinjskog svijeta, kao i u brojne aktivnosti koje posjetitelji mogu iskusiti, od penjanja i biciklizma do istraživanja skrivenih špilja i uživanja u kristalno čistim vodama.

VIDEO: Očaravajući pogled na Barić Dragu iz zraka | Karlobag.eu

VIDEO: Očaravajući pogled na Barić Dragu iz ...

Uživajte u spektakularnom prikazu Barić Drage iz zraka! Otkrijte ljepotu našeg kraja iz potpuno nove perspektive. Pogledajte video koji će vas oduševiti.

(VIDEO) Dacia Duster otkriva tajne Velebita i Majstorske ceste | Karlobag.eu

(VIDEO) Dacia Duster otkriva tajne Velebita i ...

Uz Daciu Duster istražujemo Velebit i Majstorsku cestu, kako prikazuje Automarket.hr "Putopis Daciom Daster po Velebitu". Video ističe značaj HGSS-a i povijesnu vrijednost ceste, nudeći jedinstven pogled na hrvatsku prirodnu i kulturnu baštinu.

(VIDEO): Skriveni dragulji Velebita objavljen na YouTube kanalu Novosadskog sajma ExpoOnline | Karlobag.eu

(VIDEO): Skriveni dragulji Velebita objavljen ...

Film o neotkrivenim ljepotama Velebita, vjerujemo da i naši čitatelji koji su dobro upoznati sa ovom Hrvatskom planinom u ovom uratku mogu proći puno stvari koje da sada nisu znali.

Vodovod Senj preuzima održavanje vodovoda za općinu Karlobag, trenutno voda u Karlobagu neispravna za piće?

Vodovod Senj preuzima održavanje vodovoda za ...

Voda u Općini Karlobag nije ispravna za piće od 03.11.2023., odnosno tako je navedeno na službenim stranicama Crno vrilo. Dali ste upoznati sa tim?

Dosmrtno uzdržavanje ili Dosmrtna prevara? Građanin Karlobaga nakon iživljavanja ostao i bez kuće!

Dosmrtno uzdržavanje ili Dosmrtna prevara? ...

Unatoč svojoj prirodnoj ljepoti i dojmu bliskosti među stanovnicima, Karlobag je, nažalost, bio i mjesto jednog ozbiljnog incidenta usmjerenog prema starijim osobama. Jasna A. Petrović, predsjednica Sindikata umirovljenika Hrvatske, iznosi zabrinjavajuće informacije u intervjuu za 24sata.hr.