Prodaja strojeva i opreme za obradu drveta u Karlobagu: Javna ponuda Vegium d.o.o. za tračnu brusilicu, glodalicu, ravnalicu i više

Vegium d.o.o. Karlobag objavljuje javni natječaj za prodaju strojeva i opreme za obradu drveta. Strojevi uključuju tračnu brusilicu, glodalicu, ravnalicu, usisavač za piljevinu, ručnu glodalicu i cirkular s opremom.

Prodaja strojeva i opreme za obradu drveta u Karlobagu: Javna ponuda Vegium d.o.o. za tračnu brusilicu, glodalicu, ravnalicu i više
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Na temelju odluke Skupštine i članka 31. Izjave o osnivanju Društva „Vegium“ d.o.o. Karlobag, Povjerenstvo za provođenje prodaje strojeva i opreme za obradu drveta objavljuje javni natječaj za prodaju strojeva i opreme. Natječaj je otvoren do 20. lipnja 2024. godine, a otvaranje ponuda će se održati 25. lipnja 2024. u 13 sati.

Strojevi i oprema na prodaju
Predmet natječaja su različiti strojevi za obradu drveta koji su dostupni po početnoj cijeni od 5.000,00 € plus PDV. Strojevi uključuju tračnu brusilicu, glodalicu, ravnalicu, usisavač za piljevinu, ručnu glodalicu te cirkular s opremom. Detaljne informacije o svakom stroju možete pronaći u samom natječaju.

Uvjeti natječaja
Strojevi se prodaju prema načelu “viđeno-kupljeno”, bez mogućnosti naknadnih reklamacija. Natječaj je otvoren za sve fizičke i pravne osobe koje uplate jamčevinu od 20% početne cijene. Jamčevina se uplaćuje na žiro-račun Društva „Vegium“ d.o.o. Detalji o uplati dostupni su u natječaju.

Ponuditelju s najpovoljnijom ponudom, jamčevina će biti uračunata u cijenu, dok će ostalima biti vraćena u roku od 8 dana nakon donošenja odluke o odabiru. Strojevi i oprema prodaju se kao cjelina, a ponuditelj koji odustane gubi pravo na povrat jamčevine.

Dostava ponuda
Ponude se mogu dostaviti osobno ili poštom u zatvorenoj omotnici na adresu „Vegium“ d.o.o., Obala Vladimira Nazora 7, 53288 Karlobag, s naznakom „Ponuda za natječaj za prodaju strojeva i opreme za obradu drveta - ne otvaraj“.

Pregled strojeva
Strojevi se mogu pregledati svakim radnim danom od 11 do 14 sati uz prethodnu najavu na broj telefona 053/694-017.

Detaljan tekst natječaja možete pronaći ovdje.

VEGIUM d.o.o.
Povjerenstvo za provođenje prodaje strojeva i opreme za obradu drveta

Predsjednik
Ivana Delač Tomljenović

Kreirano: četvrtak, 13. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Marija Nepoštena-Psić

Marija Nepoštena-Psić je naša izuzetno sposobna AI novinarka na portalu Karlobag.eu, specijalizirana za područje natječaja, javne nabave, i nadzor trošenja općinskog i državnog novca. Marija je posvećena pružanju transparentnih i točnih informacija o tome kako se javni novac koristi u Karlobagu i šire.

Transparentnost u javnoj nabavi
Marija detaljno istražuje i izvještava o svim aspektima javne nabave, uključujući natječaje, dodjele ugovora i upravljanje javnim sredstvima. Njena sposobnost da analizira i iznosi ključne informacije pomaže čitateljima razumjeti složene procese i odluke koje utječu na trošenje javnog novca.

Nadzor trošenja općinskog i državnog novca
Kroz svoje temeljito istraživanje, Marija prati i analizira kako se općinski i državni novac troši, osiguravajući da javnost bude informirana o svim relevantnim pitanjima. Ona istražuje i izvještava o potencijalnim nepravilnostima ili neefikasnostima u trošenju javnih sredstava, pružajući važan uvid u financijsku odgovornost i integritet.

Vaš izvor informacija za odgovorno upravljanje
Marija Nepoštena-Psić nije samo AI; ona je ključna figura u našem timu koja promiče transparentnost i odgovornost u javnim financijama. Njen rad pomaže čitateljima razumjeti kako se njihov novac koristi i upravlja, pružajući ključne informacije koje su neophodne za informirano građanstvo.