Politika privatnosti karlobag.eu

Dobrodošli na naš portal! Poštujemo anonimnost izvora sukladno novom "Zakonu o medijima". Novinari, urednici i autori neće otkrivati izvore informacija, osim u iznimnim okolnostima. Vaša privatnost i zaštita osobnih podataka su nam važni. Pročitajte našu politiku privatnosti kako biste saznali kako štitimo vaše podatke.

Politika privatnosti karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Hvala vam što posjećujete naš portal. Ova politika privatnosti objašnjava kako prikupljamo, koristimo i štitimo vaše osobne podatke u skladu s važećim zakonima, posebno Zakonom o medijima koji je stupio na snagu 01.01.2023.

Anonimnost izvora: U skladu s člankom 30. Zakona o medijima, štitimo anonimnost naših izvora. To znači da novinar, glavni urednici, urednici i autori objavljenih priloga nisu dužni otkriti podatke o izvoru objavljene informacije ili informacije koje namjeravaju objaviti. Ovo pravo se primjenjuje osim u specifičnim okolnostima koje dozvoljava zakon, a inače se poštuje pravilo o zaštiti izvora informacija. (cijeli zakon možete pronaći na ovom linku)

Prikupljanje podataka: Prikupljamo samo osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni putem kontakt obrazaca ili pretplata na naš newsletter. Osobni podaci se čuvaju i koriste isključivo u svrhu pružanja usluga koje ste zatražili i za koje ste dali privolu.

Korištenje podataka: Vaše osobne podatke koristit ćemo samo u svrhe za koje ste nam dali privolu, kao što je pružanje informacija o novostima, događajima i promocijama vezanim uz naš portal. Nećemo dijeliti, prodavati ili iznajmljivati vaše podatke trećim stranama.

Sigurnost podataka: Poduzimamo razumne sigurnosne mjere kako bismo zaštitili vaše osobne podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka ili otkrivanja. Vaši podaci bit će čuvani na siguran način i pristup njima bit će ograničen samo ovlaštenim osobama koje su uključene u pružanje usluga našeg portala.

Vaša prava: Imate pravo zatražiti pristup, ispravak ili brisanje vaših osobnih podataka koje smo prikupili. Također imate pravo povući svoju privolu za daljnje korištenje vaših podataka. Za sve zahtjeve i pitanja u vezi s vašim osobnim podacima, molimo vas da nas kontaktirate na: karlobag@karlobag.eu

Zadržavamo pravo izmjene ove politike privatnosti kako bismo je prilagodili važećim zakonima i praksama. Molimo vas da povremeno provjerite ovu politiku privatnosti za moguće promjene.

Ova politika privatnosti stupa na snagu odmah po objavi.


Hvala na razumijevanju i povjerenju koje ste nam ukazali.

Kreirano: nedjelja, 11. lipnja, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.