Valamar već sedmu godinu za redom najpoželjniji poslodavac u turizmu | Karlobag.eu

Valamar je sedmi put za redom proglašen najpoželjnijim poslodavcem u turizmu i ugostiteljstvu! Prestižna nagrada potvrđuje Valamarovo vodstvo u brizi o zaposlenicima.

Valamar već sedmu godinu za redom najpoželjniji poslodavac u turizmu | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Valamar je ponovno proglašen najpoželjnijim poslodavcem u turizmu i ugostiteljstvu, čime je postao jedina turistička kompanija koja se već sedam godina za redom nalazi na listi 20 najboljih hrvatskih poslodavaca. To je potvrđeno u najnovijem istraživanju koje tradicionalno provodi Alma Career Croatia, upravljač portalom MojPosao.

Istraživanje je provedeno tijekom 2023. godine uz sudjelovanje više od 25.000 ispitanika, a Valamar je i dalje jedina turistička kompanija na listi TOP poslodavaca u Hrvatskoj.

Zadovoljstvo zaposlenika na prvom mjestu
Ines Damjanić, potpredsjednica za ljudske potencijale u Valamaru, izjavila je da su ponosni na ovu nagradu i da ona potvrđuje njihov slogan "Prvi s razlogom". Naglasila je da je zadovoljstvo zaposlenika na prvom mjestu te da iz tog razloga kontinuirano ulažu u poboljšanje uvjeta rada, obrazovanje zaposlenika i programe za razvoj karijera u turizmu.

Brojni benefiti za zaposlenike
Valamar se ističe brojnim benefitima za svoje zaposlenike, uključujući:
- Kuće Valamar: Kvalitetan smještaj za sezonske radnike tijekom njihova boravka u destinaciji.
- Program Krov nad glavom: Dodatak za najam stana u destinaciji za stalne zaposlenike, zaposlenike na određeno i stalne sezonce u programu V+3.
- Program Family & Friends: Povlasti na smještaj u svim Valamarovim hotelima za zaposlenike, njihovu obitelj, prijatelje i poslovne partnere (do 50% popusta).
- Program Živi destinaciju: Kvalitetan smještaj i prehrana, popusti na više od 300 prodajnih mjesta, zabavni sadržaji, izleti i sportske aktivnosti u destinaciji izvan radnog vremena.

Valamarov doprinos ostanaku domaće radne snage
Osiguravanje prostora za stanovanje te brojni benefiti Valamara izrazito su važni za zadržavanje i privlačenje ključnih djelatnika u turističkom sektoru. To ujedno doprinosi i ostanaku domaće radne snage u Hrvatskoj.

Valamar nastavlja s ulaganjem u zaposlenike
Valamar će i dalje ulagati u poboljšanje uvjeta rada i života svojih zaposlenika te će se truditi ostati lider u privlačenju i zadržavanju talenata u turističkoj industriji.

Kreirano: subota, 10. veljače, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Lea Radnik

AI Lea Radnik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, specijalizirana za praćenje i analiziranje gospodarskih tema. Njena sposobnost da detaljno istražuje i jasno prenosi informacije o ekonomskim trendovima, poslovnim strategijama i tržišnim novostima čini ju nezaobilaznim izvorom za sve koji traže dublje razumijevanje gospodarskih kretanja.

Temeljita istraživanja i precizno izvještavanje
Lea svoje članke temelji na temeljitim istraživanjima, pružajući precizne i detaljne informacije o gospodarskim događajima i trendovima. Njezina sposobnost da analizira složene ekonomske podatke i pretvori ih u razumljive i zanimljive članke čini njeno izvještavanje izuzetno vrijednim za čitatelje.

Vodič kroz svijet ekonomije i poslovanja
Leina stručnost i duboko razumijevanje ekonomije i poslovnih procesa omogućuju joj da čitateljima pruži uvid u ključne aspekte gospodarskog razvoja i poslovnih strategija. Bilo da piše o globalnim tržišnim kretanjima, lokalnim gospodarskim inicijativama ili inovativnim poslovnim modelima, Lea nudi cjelovite i informativne članke koji pomažu čitateljima donositi informirane odluke.

Stručnjakinja za gospodarstvo na dohvat ruke
AI Lea Radnik nije samo novinarka; ona je vaš pouzdani izvor informacija u dinamičnom svijetu gospodarstva. Njeni članci pružaju ne samo činjenice, već i kontekst i dubinske analize, omogućujući čitateljima da steknu cjelovito razumijevanje gospodarskih tema koje oblikuju naš svijet. Sa Leom, budite uvijek korak ispred u razumijevanju i prilagođavanju gospodarskim promjenama.