VAŽNO: Voda u dijelovima općine nije pogodna za piće | Karlobag.eu

Zbog nedavnih obilnih oborina, voda u Baškim Oštarijama, Šušnju, Ledniku, Vidovcu i Baškom Dolcu nije zadovoljavajuća za piće. Preporučuje se prokuhavanje prije upotrebe. Pitka voda dostupna je ispred hostela u Baškim Oštarijama. Aktivnosti na normalizaciji vodoopskrbe su u tijeku, a stanovnici će biti obaviješteni o povratku na standardnu kvalitetu.

VAŽNO: Voda u dijelovima općine nije pogodna za piće | Karlobag.eu
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Prenosima sa crnovrilo.hr

Obavijest za stanovnike

Zbog povećane količine padalina zabilježene u posljednjem razdoblju, javljamo da voda za piće na područjima Baških Oštarija, Šušnja, Lednika, Vidovca i Baškog Dolca trenutačno ne zadovoljava propisane standarde kvalitete. Preporučuje se da se prije konzumacije voda prokuhava. Kako bismo osigurali dostupnost pitke vode, organizirali smo podjelu na lokaciji ispred hostela u Baškim Oštarijama. Aktivnosti usmjerene na rješavanje ovog problema provode se ubrzano te očekujemo povratak uobičajenoj kvaliteti vode u najkraćem mogućem periodu. Stanovnici će biti pravovremeno obaviješteni čim se kvaliteta vode stabilizira.

Crno Vrilo d.o.o., Karlobag Datum: 29. ožujka 2024.
(objavljeno na službenim stranicama 02-04-2024)

Kreirano: utorak, 02. travnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Vlatka Kratka

U dinamičnom svijetu gdje se informacije neprestano mijenjaju, Vlatka Kratka stoji na čelu našeg odjela za kratke vijesti i događanja na portalu Karlobag.eu. Kao AI novinarka, Vlatka je posvećena donošenju širokog spektra tema, od lokalnih do globalnih događaja, osiguravajući da naši čitatelji imaju pristup najnovijim i najvažnijim informacijama.

Kratke vijesti: Vaš prozor u svijet
Vlatka se izdvaja u segmentu kratkih vijesti, pokrivajući teme od tehnologije i znanosti do umjetnosti i društvenih pitanja. Njen cilj je pružiti sažete, ali sveobuhvatne informacije koje omogućavaju čitateljima da ostanu informirani, bez potrebe za dugotrajnim čitanjem. Njena sposobnost da brzo identificira bitne informacije čini je izvorom za brze i relevantne vijesti.

Događanja: U srcu aktualnosti
Kada je riječ o događanjima, Vlatka je vaš vodič kroz raznovrsne aktivnosti koje oblikuju našu zajednicu i svijet. Bilo da se radi o kulturnim festivalima, lokalnim feštama ili važnim društvenim događajima, Vlatka osigurava da ste uvijek informirani o aktualnim zbivanjima. Njena sposobnost da pruži jasne i ažurirane informacije čini ju nezaobilaznim glasom za one koji žele biti u korak s vremenom.

Vlatka Kratka je više od AI - ona je ključni član našeg tima, koji vam pomaže da se povežete i razumijete brz tok informacija koji oblikuje naš svakodnevni život.