Događanja Zagreb

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec sudjelovala na forumu Eurocities o socijalnoj politici i financiranju priuštivog stanovanja

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec ...

Zamjenica gradonačelnika Danijela Dolenec sudjelovala je na Social Affairs Forumu mreže Eurocities u Vanti, Finska, gdje su raspravljani prioriteti socijalne politike i financiranja priuštivog stanovanja. Na sastanku su sudjelovali predstavnici velikih gradova EU.

Besplatni pregledi madeža na Bundeku: pridružite se akciji "Djeluj sada!" u organizaciji Grada Zagreba 15. lipnja

Besplatni pregledi madeža na Bundeku: ...

U subotu, 15. lipnja, na Bundeku će se održati javnozdravstvena akcija besplatnih pregleda madeža. Stručnjaci iz KBC-a Sestre milosrdnice i KBC-a Zagreb pružit će savjete i preglede bez uputnice.

Predstavljanje aktivnosti zagrebačkih srednjoškolaca u sklopu Škole i zajednice uz podršku Grada Zagreba | Karlobag.eu

Predstavljanje aktivnosti zagrebačkih ...

Učenici zagrebačkih srednjih škola prezentirali su svoje istraživanje na temu osobnih sloboda, ljudskih prava, zdravlja, urbanizma i kvalitete života, uz prisustvo gradonačelnika Tomislava Tomaševića i zamjenika

Grad Zagreb dobio srebrnu nagradu za najbolji projekt u mentalnom zdravlju na HealthComm Awards 2024 | Karlobag.eu

Grad Zagreb dobio srebrnu nagradu za najbolji ...

Grad Zagreb je prepoznat na HealthComm Awards 2024. s projektom Centar za zdravlje mladih, koji je osvojio srebrnu nagradu u kategoriji mentalnog zdravlja, dok su mnogi drugi gradski projekti također pohvaljeni.

Osmi međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX otvoren na Zagrebačkom velesajmu | Karlobag.eu

Osmi međunarodni sajam dentalne medicine ...

Danas je na Zagrebačkom velesajmu otvoren 8. međunarodni sajam dentalne medicine DENTEX. Ovo značajno događanje okuplja više od 300 izlagača iz 33 zemlje i nudi posjetiteljima najnovije tehnologije i inovacije iz stomatologije.

Najposjećenija ljetna manifestacija u Zagrebu: Ljeto kod Matoša donosi glazbu, hranu i zabavu za sve generacije | Karlobag.eu

Najposjećenija ljetna manifestacija u ...

Ljeto kod Matoša vraća se u centar Zagreba od 28. lipnja do 27. srpnja. Očekuje vas bogat program sa sjajnim DJ-ima, bendovima, raznovrsnim jelima, pićima i zabavom za djecu. Ne propustite ovo ljetno druženje!