Sandra Elkasević dočekana u Zagrebu nakon osvajanja zlata na Europskom prvenstvu u Rimu

Nakon osvajanja zlata u bacanju diska na Europskom prvenstvu u Rimu, Sandru Elkasević dočekao je predstavnik Zagreba u VIP salonu Zračne luke dr. Franjo Tuđman, čestitajući joj na povijesnom uspjehu.

Sandra Elkasević dočekana u Zagrebu nakon osvajanja zlata na Europskom prvenstvu u Rimu
Photo by: zagreb.hr/ zagreb.hr

Nakon sjajnog rezultata i osvajanja zlata u bacanju diska na atletskom Europskom prvenstvu u Rimu, sinoć je u VIP salonu Zračne luke dr. Franjo Tuđman predstavnik grada Zagreba dočekao najuspješniju atletičarku na europskim prvenstvima Sandru Elkasević.

Čestitke Grada Zagreba
U svoje osobno i u ime Grada Zagreba najveće čestitke na osvojenom rezultatu na Europskom prvenstvu u Rimu. Sandra, probila si sve moguće granice. S osvojenih sedam zlatnih medalja postala si najtrofejnija atletičarka u povijesti svih europskih prvenstava. Cijeli Zagreb je ponosan na tvoje rezultate, rekao je gradonačelnik te čestitao svim našim natjecateljima koji su ostvarili sjajne rezultate.

Zahvala i ponos Sandre Elkasević
Zahvalivši gradonačelniku na prijemu, naša dvostruka olimpijska pobjednica i dvostruka svjetska prvakinja naglasila je da je ponosna što je dio delegacije koja je bila najbrojnija na ovom Europskom prvenstvu.

Postignuća hrvatskih atletičara
Čak 17 atletičara i atletičarki iz Hrvatske su uspjeli ispuniti normu, kako po rankingu, tako i po rezultatu. Mislim da je to novi početak hrvatske atletike, rekla je Sandra zaključivši kako je sedma uzastopna zlatna medalja na Europskom prvenstvu dobra uvertira za Olimpijske igre u Parizu.

Kreirano: četvrtak, 13. lipnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Monika Kvik

Monika Kvik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, koja svojim čitateljima donosi najsvježije vijesti i zanimljivosti iz svijeta sporta i rekreacije u Karlobagu i okolici. Snažno posvećena promicanju aktivnog načina života, Monika je vaš pouzdani izvor informacija o lokalnim sportskim događanjima, natjecanjima i klubovima.

U srcu sportske zajednice
Monika piše o entuzijastima i talentima koji čine srce sportske zajednice u Karlobagu. Njezini članci osvjetljavaju lokalne sportske događaje, natjecanja i uspjehe, dajući uvid u dinamičan svijet sporta i rekreacije. Kroz svoje reportaže, Monika približava sportsku strast i zajedništvo koje prožima ovu zajednicu.

Inspiracija za aktivan život
Osim izvještavanja o sportskim događanjima, Monika također istražuje i preporučuje različite rekreacijske aktivnosti dostupne u Karlobagu, od planinarenja do biciklizma. Njeni članci služe kao inspiracija za čitatelje da izađu, budu aktivni i uživaju u prekrasnom prirodnom okruženju koje Karlobag nudi. Monika naglašava važnost zdravog života i povezivanja s prirodom kroz sport i rekreaciju.

Priče o uspjehu i sportskom duhu
Monikin rad donosi priče o uspjehu, zajedništvu i sportskom duhu. Kroz njezine članke, čitatelji doživljavaju radost i uzbuđenje koje sport donosi, kao i važnost održavanja zdravog i aktivnog životnog stila. Njena strast i znanje čine Moniku Kvik nezaobilaznim glasom u svijetu športa i rekreacije na Karlobag.eu.