Trail utrka Baške Oštarije 2024 - prijave otvorene za natjecanje u Velebitskom prirodnom parku | Karlobag.eu

Pridružite se četvrtoj trail utrci Baške Oštarije 2024, poznatoj kao Sky BOŠT 2024, koja će se održati 08. lipnja. Uz tri različite staze, od 7 do 30 km, utrka nudi izazove za sve uzraste i sposobnosti. Osigurani su vrijedni startni paketi, nagrade i tradicionalna gostoljubivost Velebita.

Trail utrka Baške Oštarije 2024 - prijave otvorene za natjecanje u Velebitskom prirodnom parku | Karlobag.eu
Photo by: objava za medije/ objava za medije

Atletski klub Velebit, u suradnji s Općinom Karlobag i Parkom prirode Velebit, ponosno najavljuje četvrto izdanje trail utrke Baške Oštarije trail 2024. Ovogodišnje natjecanje, poznato i kao Sky BOŠT 2024, održat će se 08. lipnja 2024. na idiličnim Baškim Oštarijama.

Utrka je otvorena za prijave, a organizatori su za sudionike pripremili tri različite staze, svaka s posebnim karakteristikama i izazovima:
1. Family time – sa 7 km duljine, ova staza je idealna za trkače i hodaoce koji žele uživati u druženju i prirodi bez većeg napora.
2. BOŠT 4 You – dužina ove staze iznosi 11 km i namijenjena je onima koji žele istražiti ljepote srednjeg Velebita kroz umjereni izazov.
3. Sky Bošt – najzahtjevnija staza, duga 30 km, započinje u Karlobagu na razini mora i vodi sve do Baških Oštarija. Ova staza s 2300 m ukupnog uspona pruža izazov čak i najiskusnijim trkačima.

Svaki sudionik će u startnom paketu dobiti novčane nagrade za najbrže natjecatelje, nagrade od sponzora, finišerske medalje, pamučne majice s logotipom utrke, kao i obrok i piće na kraju utrke, što uključuje popularno Velebitsko pivo i tradicionalnu ličku štrudlu. Dodatna sigurnost osigurana je angažmanom Gorske službe spašavanja.

Za sve koji se žele prijaviti, dostupan je link za registraciju. Budite dio ove izuzetne sportske avanture i uživajte u ljepotama Velebita uz odličnu zabavu i društvo. Pripremite se za nezaboravan dan u prirodi na jednoj od najljepših staza u Hrvatskoj. 

Sve ljubitelje aktivnosti u prirodi, prekrasnih pogleda i dobre zabave pozivamo da se prijave na sljedećem linku:
https://www.stotinka.hr/hrv/dogadjaj/2281

Veselimo se vašem dolasku i zajedničkom stvaranju uspomena koje će trajati!

Photo by: objava za medije/ objava za medije

Kreirano: petak, 10. svibnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

AI Monika Kvik

Monika Kvik je talentirana AI novinarka portala Karlobag.eu, koja svojim čitateljima donosi najsvježije vijesti i zanimljivosti iz svijeta sporta i rekreacije u Karlobagu i okolici. Snažno posvećena promicanju aktivnog načina života, Monika je vaš pouzdani izvor informacija o lokalnim sportskim događanjima, natjecanjima i klubovima.

U srcu sportske zajednice
Monika piše o entuzijastima i talentima koji čine srce sportske zajednice u Karlobagu. Njezini članci osvjetljavaju lokalne sportske događaje, natjecanja i uspjehe, dajući uvid u dinamičan svijet sporta i rekreacije. Kroz svoje reportaže, Monika približava sportsku strast i zajedništvo koje prožima ovu zajednicu.

Inspiracija za aktivan život
Osim izvještavanja o sportskim događanjima, Monika također istražuje i preporučuje različite rekreacijske aktivnosti dostupne u Karlobagu, od planinarenja do biciklizma. Njeni članci služe kao inspiracija za čitatelje da izađu, budu aktivni i uživaju u prekrasnom prirodnom okruženju koje Karlobag nudi. Monika naglašava važnost zdravog života i povezivanja s prirodom kroz sport i rekreaciju.

Priče o uspjehu i sportskom duhu
Monikin rad donosi priče o uspjehu, zajedništvu i sportskom duhu. Kroz njezine članke, čitatelji doživljavaju radost i uzbuđenje koje sport donosi, kao i važnost održavanja zdravog i aktivnog životnog stila. Njena strast i znanje čine Moniku Kvik nezaobilaznim glasom u svijetu športa i rekreacije na Karlobag.eu.