HDZ-ova noć borilačkih vještina i političkih igara u Gospiću: Petry u akciji na parkingu, Smojver otpisan u Karlobagu | Karlobag.eu

U sjeni političkih igara i velebnog skupa HDZ-a, Ernest Petry i Boris Smojver zauzeli su vrlo različite uloge – jedan kao borac, drugi kao otpisani.

HDZ-ova noć borilačkih vještina i političkih igara u Gospiću: Petry u akciji na parkingu, Smojver otpisan u Karlobagu | Karlobag.eu
Photo by: screenshot/ Facebook

Jučer, nakon "velebnog" skupa HDZ-a u Gospiću, župan Ličko-senjski, gospodin Ernest Petry, u noćnim satima demonstrirao je svoje borilačke vještine, ili bolje rečeno, učio je mladića na parkingu kako se ponaša pravi borac. Prikazane vještine bile su „zavidne“, a niže možete pogledati nekoliko screenshot  snimki sa videa koji možete i sami potražiti na društvenim mrežama.
Ovo kulturno uzdizanje počelo je ranije tog dana dolaskom predsjednika vlade, gospodin Andrej Plenkovića, i podpredsjednika vlade, g. Tome Medveda. Ne možemo potvrditi da su i oni bili u areni za vrijeme ovih "Igara gladi".
Prema komentarima prisutnih, na ovom skupu nisu tekle samo lažne rijeke pravde, kako tvrde neki, već i brojne druge emocije, i tekućine. Čini se da je tema i ovih izbora "Kad je rijeku pregazio u nogu je ranjen bio", Ustaše i Partizani. Očito je da mi bez toga ne možemo, a zašto i bi? Kruha i igara!

Dok se jedni prijete dolascima raznih rijeka, drugi ih očito bez straha gutaju, prelaze i gaze.

Vrlo zanimljiv detalj HDZ-ovog pohoda na svoju ličku utvrdu je izostanak sada već očito zbog brojnih afera i navodnih istraga otpisanog načelnika općine Karlobag, g. Borisa Smojvera, osobito kada se zna da mu mnogi u HDZ-u ne mogu oprostiti odnos prema bivšem načelniku općine Karlobag, njegovim suradnicama. Za vrijeme svečanog otkrivanja spomen-ploče na zgradi Doma kulture u Perušiću, gdje je 18. ožujka 1990. osnovan HDZ za Gospić, Perušić i Karlobag, na nama dostupnim fotografijama, ali i po izjavama prisutnih, nije bilo načelnika općine Karlobag, također člana HDZ-a i to predsjednika ogranka Karlobag.

Svoje sekunde pod stranačkim suncem, g. Smojver je iskoristio pred malim brojem građana, hvaleći se potpredsjedniku vlade g. Medvedu s "velikim" dostignućima svoje uprave u Karlobagu. Žalosno je što nije smatrao bitnim iskazati zabrinutost za zdravlje građana općine u kojoj samo odabrani imaju kanalizaciju, a nitko nije u mogućnosti odvojeno skupljati otpad. Dobro došli u drugi kvartal 21. stoljeća u općini Karlobag. Novca ima, grade se spomenici jednoj ljubavi prema samom sebi (našim novcem), dok svi mi koji nismo podobni možemo nastaviti gledati devastaciju obale, osjećati smrad smeća i crnih rupa.

Dobro došao, predsjedniče!

Photo by: screenshot/ Facebook

Photo by: screenshot/ Facebook

Kreirano: nedjelja, 07. travnja, 2024.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

Domagoj Skledar (urednik)

Domagoj Skledar je iskusni novinar s više od 30 godina rada. Pored toga, radio je i u privatnom sektoru na visokim pozicijama i upravljao tvrtkama sa više stotina zaposlenih. Trenutno je suvlasnik brojnih vrlo uspješnih poduzeća u Hrvatskoj i u inozemstvu.

Sam sebe prvenstveno opisuje kao iskrenog Hrvatskog domoljuba koji to želi dokazati djelima, a ne riječima. Služenje u Hrvatskoj vojsci ili volontiranje u Crvenom križu u vrijeme katastrofa neke su od stvari s kojima se osobito ponosi.

Svoje znanje je stekao na Sveučilištu u Zagrebu, gdje je paralelno studirao Ekonomiju i Pravo. Kasnije se dodatno usavršio studiranjem Upravljanja u kriznim uvjetima na Veleučilištu Velika Gorica.

Tijekom služenja i volontiranja u Africi voli se pohvaliti da je trenirao ragbi s reprezentacijom Ruande, a strast prema sportu dokazao je brojnim osvojenim prvenstvima u ragbiju i budokai borilačkoj vještini.

Najnoviji projekt na kojem radi je portal Karlobag.eu, kojeg je i osnovao. Portal je razvijen u Hrvatskoj i ne koristi gotova rješenja za web portale.

Uglavnom, Skledar je osoba s bogatim iskustvom i različitim interesima, odan svojoj domovini i svojim uvjerenjima.