Kratke vijesti

Web heroj kampanja za sigurnost na internetu | Karlobag.eu

Web heroj kampanja za sigurnost na internetu ...

Ministarstvo unutarnjih poslova i Policijska uprava ličko-senjska pokrenuli su kampanju "Web heroj" s ciljem edukacije građana o kibernetičkim prijetnjama i metodama zaštite od internetskih prijevara. Aktivnosti uključuju predavanja i radionice, usmjerene na prevenciju i osvješćivanje o važnosti računalne sigurnosti.

Olimpijada znanja Boljim znanjem protiv katastrofa 2024 | Karlobag.eu

Olimpijada znanja Boljim znanjem protiv ...

Olimpijada znanja "Boljim znanjem protiv katastrofa" održava se 23. veljače 2024. u sklopu projekta BeSafeNet s ciljem edukacije srednjoškolaca o prirodnim i tehnološkim prijetnjama. Uz podršku EUR-OPA Sporazuma, natjecanje obuhvaća teme poput klimatskih promjena, pandemija i kulturne baštine, promičući suradnju i pripremu za katastrofe.

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske županije – očitanje o ispravnosti vode za piće | Karlobag.eu

Zavod za javno zdravstvo Ličko-senjske ...

Odgovor koji smo zaprimili od Zavoda za javno zdravstvo Ličko-senjske županije objavljujemo u cijelosti. Crno vrilo još jednom je odbilo dati potpunu informaciju bitnu za zdravlje i mir građana, takva briga za građane ne zaslužuje komentar.

Planirani radovi na elektroenergetskoj mreži u Cesarici | Karlobag.eu

Planirani radovi na elektroenergetskoj mreži ...

Stanovnici Cesarice uskoro će doživjeti privremeni prekid opskrbe električnom energijom. Zbog nadogradnje i održavanja infrastrukture, nekoliko ulica naći će se bez struje 21. veljače, od 08:00 do 15:00 sati.

Inovacije u zdravstvu Požeško-slavonske županije | Karlobag.eu

Inovacije u zdravstvu Požeško-slavonske ...

S novim ulaganjem u MR uređaj, Opća županijska bolnica Pakrac i bolnica hrvatskih veterana postavljaju nove standarde u dijagnostici. Ovaj korak omogućuje pacijentima pristup najsuvremenijoj tehnologiji i doprinosi boljoj kvaliteti zdravstvene skrbi.

Policija upozorava na opasnosti od spaljivanja biljnog otpada | Karlobag.eu

Policija upozorava na opasnosti od ...

S dolaskom proljeća povećava se opasnost od požara zbog nekontroliranog spaljivanja biljnog otpada. Policija upozorava građane na oprez i potrebu za stalnim nadzorom vatre kako bi se zaštitile osobe i imovina.