3. izdanje spektakularnog Baške Oštarije Traila održava se ovog lipnja

Baške Oštarije Trail 2023, jedinstvena utrka koja povezuje najatraktivnije dijelove Velebita, održava se 10. lipnja. Pridružite se i uživajte u nevjerojatnom pogledu i gostoljubivosti Ličana!

3. izdanje spektakularnog Baške Oštarije Traila održava se ovog lipnja
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Ljubitelji trčanja i prirode okupit će se na 3. izdanju Baške Oštarije Traila (BOŠT 2023), jedinstvenom događaju koji povezuje atraktivne dijelove Srednjeg Velebita te spaja primorski i lički dio Velebita. Organizatori događaja su Atletski klub Velebit, Park Prirode Velebit i Općina Karlobag, koji će sudionicima pružiti nezaboravno iskustvo trčanja uz spektakularan pogled na Karlobag, otok Pag i cijeli Velebitski kanal.

Baške Oštarije Trail: Staze za sve uzraste i kondicije
Baške Oštarije Trail nudi dvije staze prilagođene različitim razinama kondicije i interesima sudionika. Prva staza, nazvana "Četiri vrha", duga je 11 km s ukupnim usponom i spustom od 750 metara, idealna za iskusnije trkače koji žele testirati svoje granice.

Druga staza, "Family time", duga je 7 km s usponom i spustom od 150 metara, osmišljena za obitelji i ljubimce koji žele uživati u prirodi i provesti vrijeme zajedno. Organizatori su se pobrinuli za posebne pogodnosti za obitelji, uključujući povoljnije cijene ulaznica za "Family time" stazu.

Kotizacije za obje staze uključuju medalje, majice, Velebitsko pivo, ličku štrudlu i obrok graha, dok pobjednici staze "Četiri vrha" mogu očekivati vrijedne nagrade u obliku bonova za kupovinu sportske opreme u iznosu od 150, 100 i 50 eura.

Prijave i dodatne informacije
Prijava za utrku i sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj web stranici događaja: link


Upoznavanje s bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama Velebitskog područja
Osim samog natjecanja, Baške Oštarije Trail pruža priliku za upoznavanje s bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama Velebitskog područja. Sudionici će imati

Kreirano: utorak, 02. svibnja, 2023.
Napomena za naše čitatelje:
Portal Karlobag.eu pruža informacije o dnevnim događanjima i temama bitnim za našu zajednicu. Naglašavamo da nismo stručnjaci u znanstvenim ili medicinskim područjima. Sve objavljene informacije služe isključivo za informativne svrhe.
Molimo vas da informacije s našeg portala ne smatrate potpuno točnima i uvijek se savjetujte s vlastitim liječnikom ili stručnom osobom prije donošenja odluka temeljenih na tim informacijama.
Naš tim se trudi pružiti vam ažurne i relevantne informacije, a sve sadržaje objavljujemo s velikom predanošću.
Pozivamo vas da podijelite svoje priče iz Karlobaga s nama!
Vaše iskustvo i priče o ovom prekrasnom mjestu su dragocjene i željeli bismo ih čuti.
Slobodno nam ih šaljite na adresu karlobag@karlobag.eu.
Vaše priče će doprinijeti bogatoj kulturnoj baštini našeg Karlobaga.
Hvala vam što ćete s nama podijeliti svoje uspomene!

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.