3. izdanje spektakularnog Baške Oštarije Traila održava se ovog lipnja

Baške Oštarije Trail 2023, jedinstvena utrka koja povezuje najatraktivnije dijelove Velebita, održava se 10. lipnja. Pridružite se i uživajte u nevjerojatnom pogledu i gostoljubivosti Ličana!

3. izdanje spektakularnog Baške Oštarije Traila održava se ovog lipnja
Photo by: Domagoj Skledar/ arhiva (vlastita)

Ljubitelji trčanja i prirode okupit će se na 3. izdanju Baške Oštarije Traila (BOŠT 2023), jedinstvenom događaju koji povezuje atraktivne dijelove Srednjeg Velebita te spaja primorski i lički dio Velebita. Organizatori događaja su Atletski klub Velebit, Park Prirode Velebit i Općina Karlobag, koji će sudionicima pružiti nezaboravno iskustvo trčanja uz spektakularan pogled na Karlobag, otok Pag i cijeli Velebitski kanal.

Baške Oštarije Trail: Staze za sve uzraste i kondicije
Baške Oštarije Trail nudi dvije staze prilagođene različitim razinama kondicije i interesima sudionika. Prva staza, nazvana "Četiri vrha", duga je 11 km s ukupnim usponom i spustom od 750 metara, idealna za iskusnije trkače koji žele testirati svoje granice.

Druga staza, "Family time", duga je 7 km s usponom i spustom od 150 metara, osmišljena za obitelji i ljubimce koji žele uživati u prirodi i provesti vrijeme zajedno. Organizatori su se pobrinuli za posebne pogodnosti za obitelji, uključujući povoljnije cijene ulaznica za "Family time" stazu.

Kotizacije za obje staze uključuju medalje, majice, Velebitsko pivo, ličku štrudlu i obrok graha, dok pobjednici staze "Četiri vrha" mogu očekivati vrijedne nagrade u obliku bonova za kupovinu sportske opreme u iznosu od 150, 100 i 50 eura.

Prijave i dodatne informacije
Prijava za utrku i sve dodatne informacije mogu se pronaći na službenoj web stranici događaja: link


Upoznavanje s bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama Velebitskog područja
Osim samog natjecanja, Baške Oštarije Trail pruža priliku za upoznavanje s bogatom kulturnom baštinom i prirodnim ljepotama Velebitskog područja. Sudionici će imati

Kreirano: utorak, 02. svibnja, 2023.

redakcija

Uredništvo portala Karlobag.eu donosi Vam najnovije vijesti i informacije iz Karlobaga i okolice, bilo da se radi o političkim, gospodarskim, kulturnim ili sportskim temama. Naš cilj je pružiti čitateljima relevantne informacije i promicati transparentnost, poštenje i moralne vrijednosti.

2 komentara

Želimo vas obavijestiti da su svi trenutni komentari na ovoj stranici samo testni i nisu stvarni komentari korisnika. Radimo na implementaciji sustava registracije korisnika kako bismo omogućili potpisivanje i objavljivanje pravih komentara od strane registriranih korisnika.
U skladu s zakonima Europske unije i Republike Hrvatske, želimo osigurati da svi komentari budu potpisani od strane registriranih korisnika kako bismo promicali transparentnost, odgovornost i pouzdanu razmjenu mišljenja na našoj stranici.
Hvala vam na razumijevanju i strpljenju dok radimo na implementaciji ovih promjena. Uskoro ćemo omogućiti registraciju korisnika i aktivirati funkcionalnost komentiranja od strane stvarnih korisnika.
Vaš tim Karlobag.eu
  • Odlično! Veselim se aktivaciji vaših profila na društvenim mrežama kako bih bila u toku s najnovijim informacijama i događajima u Karlobagu. Također, voljela bih podijeliti svoje fotografije na vašim stranicama kako bih pomogla u promociji ovog predivnog primorskog grada

    • Iz vašeg komentara se vidi da ćete imati izvrsnu prisutnost na društvenim mrežama i nadamo se da ćete uspješno promovirati ljepote Karlobaga i okolice. Jedva čekam vidjeti vaše objave!

    To je sjajna vijest! Drago mi je čuti da se Karlobag.eu priprema za aktiviranje društvenih mreža. Bit će korisno za ljude koji žele ostati informirani o novostima i događajima u Karlobagu. Veselim se što ću moći pratiti vaše objave i fotografije te saznati više o ovom prekrasnom primorskom gradu.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja označena su sa *.


Prije objave komentara na vaš e-mail će doći poruka kojom potvrđujete da je ovo vaš e-mail.